<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1205323429556872&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Sluttsalg av prillet YaraMila Fullgjødsel 22-3-10

Produksjonen Yara Mila Fullgjødsel 22-3-10 flyttes fra Herøya til Glomfjord. I Glomfjord blir varen granulert. Restlageret av prillet vare selges til spesialpris.

 

UTFORDRING I ENKELTE SÅMASKINER

Det har vært noen som har fått problemer med avleiring i såmaskinen. Så langt vi har erfart gjelder det kun Fullgjødsel 22-3-10, og det er spesielt de luftassisterte maskinene til Väderstad, Amazone og Horsch som har vært følsomme for dette.

 

GRANULERT VARE

Yara har tatt dette på største alvor, og har besluttet å flytte produksjonen av 22-3-10 til Glomfjord, som har en annen produksjonsteknologi. I Glomfjord blir Fullgjødsel granulert. Vær obs på at det påvirker utmatingen i såmaskinen, så husk å kontrollere såmengde!

 

uten-navn-1-kopier

 

SLUTTSALG AV PRILLET 22-3-10

På våre egne lagre er vi sluttsolgt av prillet 22-3-10, og har allerede fått inn granulert vare. Men Yara har et parti på terminalen på Herøya. Denne ønsker Yara å sluttselge før de tar inn granulert Fullgjødsel 22-3-10 fra Glomfjord. Dette for å i så stor grad som mulig unngå at prillet og granulert vare blandes i markedet på Østlandet.  Dette er gjødsel som er produsert i april og mai 2017.  Varen er av god kvalitet, men vi anbefaler ikke å bruke den i luftassisterte såmaskiner.

 

For å stimulere til salg har vi på Østlandet redusert prisen på restlageret av prillet YaraMila Fullgjødsel 22-3-10 med kr 200,-/tonn.

Vi selger varen så langt lageret rekker, så det er førstemann til mølla.

Ta kontakt for mer informasjon

Relaterte artikler

Spørsmål om fôring, plantekultur, økonomi eller dyrehelse?

Ta kontakt med en av våre dyktige rådgivere.