Ledig stilling: Markedssjef Troms og Finnmark

Til Fiskå Mølle Balsfjord søker vi nå etter Markedssjef Troms og Finnmark

 

Har du lyst til å jobbe i det raskest voksende selskapet innenfor omsetning av driftsmiddel til landbruket? Er du dyktig til å utvikle og bygge relasjoner? Er du vant til å sette deg høye mål og nå disse? Er svaret ja på disse spørsmålene er dette stillingen for deg.

Reisevirksomhet må påregnes.

Kontorsted er fortrinnsvis ved butikken i Storsteinnes, men for rett kandidat kan andre kontorløsninger bli vurdert.

Fiskå Mølle tilbyr konkurransedyktige betingelser og en jobb i et framtidsrettet konsern med store vekstambisjoner. Du vil få spennende utfordringer og jobbe tett sammen med øvrige selskap i konsernet. Du vil jobbe i et aktivt miljø mot ekspansive produsenter.

Kontakt Olav Løge på 482 49 482 for mer informasjon.

 

Søknadsfrist 7. oktober

 

Kortfattet søknad med CV sendes snarest til post@fiska.no. Eventuelt pr post til: Fiskå Mølle AS, Fiskåvegen 1010, 4120 TAU.

 

Fiskå Mølle AS er landets største private kraftfôrprodusent og konsernet har en omsetning på 1,8 milliarder kroner. Hovedkontoret ligger på Fiskå i Ryfylke. Fiskå Mølle konsernet leverer kraftfôr og driftsmidler til bønder i hele Norge og solgte i 2017 ca 330 000 tonn kraftfôr. Vi har lager og utsalgssteder fra Kristiansand i sør til Balsfjord i nord.