<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1205323429556872&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Anette kastet seg til Tromsø: Her er årets Agrovisjon-vinner

- Tuller du? Jeg vinner jo aldri noe!, er Anettes første reaksjon når kundekontakt Eirik Ur ringer og spør om hun har lyst på en tur til Tromsø.

 

Hele fem hundre reiselystne prøvde lykken med høyballkasting på vår stand under Agrovisjon forrige helg. Blant 168 treffsikre bønder trakk Anette Håland det lengste halmstrået – og kan ta med mannen Roy Kenneth på en etterlengtet helgetur for to til Nordens Paris.

 

konkuransen

Konkurransen på Agrovisjon: Traff du fôrvogna med en liten høyball laget av plast, var du med i trekningen av reise for to.

 

MISTET NATTESØVNEN

Hun har nesten ikke sovet, men står klar med påsmurte rundstykker, wienerbrød og kanelboller når vi kommer til gards for å overlevere gavekortet.

-Vi har ligget våkne og tenkt på denne fantastiske premien, sier vinneren og skjenker nytraktet kaffe i røde Fiskå Mølle-krus fra helgens landbruksmesse.

Med fire barn i alderen 4-14 år og melk-, kjøtt- og grisproduksjon på Varhaug, er ikke helgetur for to hverdagskost for ekteparet Håland. I helgen tok de bare pauser fra landbruksmessen for å ta stellet hjemme i robotfjøset. Nå ser de frem til nordlyssafari i nord.

-Jeg har ikke vært i Tromsø siden militæret. Dette må jo være tidenes Agrovisjon-gevinst, mener Roy Kenneth.

 

vinneren

Vinneren: Blant 168 treffsikre bønder trakk Anette Håland det lengste halmstrået – og kan ta med mannen Roy Kenneth på en etterlengtet helgetur for to til Nordens Paris.

 

BRA TRYKK OG GOD STEMNING

Årets Agrovisjon var den femte i rekken og satt rekord med hele 14.500 besøkende. Fiskå Mølle hadde fullt trykk på stand hele helgen.

-Det var veldig god stemning fra morgen til kveld. Vi setter utrolig stor pris på alle gode tilbakemeldinger fra årets messe, sier Eirik Ur.

 

deltakere

 Deltakere i alle aldre: En av de yngre konkurrentene sikter seg inn på fôrvogna.

 

Vi takker for en flott messehelg og ønsker Anette og Roy Kenneth en fantastisk tur nordover! Dere andre: Velkommen igjen i 2019.

 

5o5u8149

 

Ta kontakt for mer informasjon

Relaterte artikler

Spørsmål om fôring, plantekultur, økonomi eller dyrehelse?

Ta kontakt med en av våre dyktige rådgivere.