Anette kastet seg til Tromsø: Her er årets Agrovisjon-vinner

- Tuller du? Jeg vinner jo aldri noe!, er Anettes første reaksjon når kundekontakt Eirik Ur ringer og spør om hun har lyst på en tur til Tromsø.

 

Hele fem hundre reiselystne prøvde lykken med høyballkasting på vår stand under Agrovisjon forrige helg. Blant 168 treffsikre bønder trakk Anette Håland det lengste halmstrået – og kan ta med mannen Roy Kenneth på en etterlengtet helgetur for to til Nordens Paris.

 

Høyballkastekonkurranse på Fiskå Mølles stand under Agrovisjon 2016

Konkurransen på Agrovisjon: Traff du fôrvogna med en liten høyball laget av plast, var du med i trekningen av reise for to.

 

Mistet nattesøvnen

Hun har nesten ikke sovet, men står klar med påsmurte rundstykker, wienerbrød og kanelboller når vi kommer til gards for å overlevere gavekortet.

-Vi har ligget våkne og tenkt på denne fantastiske premien, sier vinneren og skjenker nytraktet kaffe i røde Fiskå Mølle-krus fra helgens landbruksmesse.

Med fire barn i alderen 4-14 år og melk-, kjøtt- og grisproduksjon på Varhaug, er ikke helgetur for to hverdagskost for ekteparet Håland. I helgen tok de bare pauser fra landbruksmessen for å ta stellet hjemme i robotfjøset. Nå ser de frem til nordlyssafari i nord.

-Jeg har ikke vært i Tromsø siden militæret. Dette må jo være tidenes Agrovisjon-gevinst, mener Roy Kenneth.

 

Anette Håland og mannen Roy med hund og sønn

Vinneren: Blant 168 treffsikre bønder trakk Anette Håland det lengste halmstrået – og kan ta med mannen Roy Kenneth på en etterlengtet helgetur for to til Nordens Paris.

 

Bra trykk og god stemning

Årets Agrovisjon var den femte i rekken og satt rekord med hele 14.500 besøkende. Fiskå Mølle hadde fullt trykk på stand hele helgen.

-Det var veldig god stemning fra morgen til kveld. Vi setter utrolig stor pris på alle gode tilbakemeldinger fra årets messe, sier Eirik Ur.

 

Liten gutt som prøver å kaste en liten høyball i fôrvogna

 Deltakere i alle aldre: En av de yngre konkurrentene sikter seg inn på fôrvogna.

 

Vi takker for en flott messehelg og ønsker Anette og Roy Kenneth en fantastisk tur nordover! Dere andre: Velkommen igjen i 2019.

 

Fiskå Mølles stand, Agrovisjon 2016